Spennende nyheter siden sist!

Det har vært stille fra oss en stund nå, men vi håper du ikke har glemt oss. Det har skjedd så mye spennende i det siste, og vi kan nesten ikke vente med å fortelle alt! 🤩

Michael har blitt med på teamet
Endelig kan vi si at vi har fått med en lærer som brenner for det vi gjør! Michael er tidligere webutvikler og har god innsikt i utfordringene i dagens skole. Han vil bidra med både sin ekspertise og sitt nettverk for å sikre at utviklingen av produktet møter lærernes behov. Vi vil ønske Michael hjertelig velkommen til teamet 😄

Vi har hatt årsmøte
På årsmøtet samlet vi alle på teamet og la store planer for Lærerportalen. På bildet ser du Bjørn og Kristian, og veggen bak er full av idéer til hvordan Lærerportalen kan bli best mulig for brukerne. Etter årsmøtet er vi blitt proppfulle av inspirasjon og motivasjon og gleder oss til å jobbe videre med planene 🤩

Resultatet: En helt ny versjon av Lærerportalen! 🥳
De siste månedene har vi jobbet iherdig med å planlegge en helt ny versjon av Lærerportalen. Det blir flere nye funksjoner i tillegg til det Lærerportalen har i dag, og til sammen blir dette et helhetlig arbeidsverktøy som vi tror blir veldig nyttig for lærere over hele landet. Vi sikter mot å få denne versjonen ferdig til lansering høsten 2019. Mer info om dette kommer etterhvert, vi gleder oss til å avsløre mer!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *