Nytt skoleår – nye muligheter!

Hei alle lærere!

Nå har skoleåret startet, og mange av dere er sikkert godt i gang med planleggingen. Noen trenger kanskje litt inspirasjon også?

På Lærerportalen ligger det allerede mye du kan bruke direkte i undervisningen. Mye kan du også hente inspirasjon fra og tilpasse spesielt til din klasse og deres behov. Logg inn nå og se hva som er nytt siden sist. 

Vi oppfordrer alle brukere av Lærerportalen til å logge inn og dele noe fra forrige skoleår, slik at de gode ideene du har brukt kan komme til nytte for lærere over hele landet som ønsker å gi elevene sine den aller beste undervisningen de kan høsten 2017.

Vi håper på å se ditt bidrag hos oss, og som alltid ønsker vi oss tilbakemeldinger fra dere brukere. Er det noe som kunne vært bedre? Noe du liker? Eller har du en idé til en helt ny funksjon som kan gjøre Lærerportalen enda mer relevant og nyttig for deg? Del det med oss, så kan vi gjøre opplevelsen din enda bedre på Lærerportalen.

Takk for at du er lærer, og takk for at du følger Lærerportalen! Vi ønsker deg lykke til med skoleåret og håper du finner masse nyttig inspirasjon på Lærerportalen.

 

Med vennlig hilsen oss i Lærerportalen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *