Forbedringer og ny brukerguide

Hei alle sammen!

Nå er det lenge siden forrige blogginnlegg, og på tide med en oppdatering fra oss. Vi har jobbet mye med det som skal bli neste versjon av Lærerportalen. Nå ser vi etter skoler å samarbeide med for å teste våre nye løsninger og få tilbakemelding, slik at vi best mulig kan løse problemene lærere opplever i det daglige. Les mer om dette i vårt blogginnlegg om pilotprosjektet.

Vi jobber hele tiden med å gjøre Lærerportalen bedre, enklere og mer relevant for brukerne. Noen har opplevd tekniske problemer og brukt vårt tilbakemeldingsystem (den blå knappen nederst i høyre hjørne) for å melde ifra om feil de har funnet på siden. Dette er bra, og vi har allerede rettet mange av disse feilene. Vi vil gjerne at dere fortsetter å si ifra når dere opplever feil, slik at vi raskt kan løse problemene og forbedre brukeropplevelsen. For mer informasjon om tilbakemeldingssystemet vårt, les forrige nyhetsinnlegg på bloggen.

I tillegg har vi nå gjort det enda enklere å få oversikt over alle knapper og funksjoner på siden. Vi har laget en guide inne på nettsiden som forklarer hva alle knappene gjør og hvordan man bruker de forskjellige delene av portalen. Denne finner man kun når man logger inn med PC eller Mac, da vår mobilversjon av nettsiden fortsatt er under utvikling. Vi anbefaler alle å logge inn med datamaskin enn så lenge, for å få best brukeropplevelse av Lærerportalen.

Nyhetsfeeden – i likhet med resten av nettsiden – er i betaversjon; det vil si under utvikling. Vi jobber kontinuerlig med mange nye funksjoner og forbedringer, men vi trenger tilbakemelding fra dere for å vite hvordan vi kan gjøre Lærerportalen så brukervennlig og nyttig som mulig. Vi gjør også stadig forbedringer både på nyhetsfeed og resten av nettsiden, og vi håper at dere vil hjelpe oss å teste ved å bruke alle de nye funksjonene og dele undervisningsmateriell.

Hva syns du om de nye funksjonene? Gi oss gjerne tilbakemelding i kommentarfeltet her på bloggen eller på facebooksiden vår.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *