Lærerportalen på NKUL

Lærerportalen dro på Nasjonal konferanse om bruk av IKT i utdanning og læring (NKUL) onsdag til fredag denne uken. Siden vi ikke hadde noe stand, tok vi en litt annen tilnærming til dette besøket slik at folk ville legge merke til oss. Vi fant på konseptet Deletubbies og kledde oss ut som Tinky Winky og Po. Dette ga oss en måte vi kunne skille oss ut på og vi fikk muligheten til å snakke med mange hyggelige mennesker. Her presenterte vi pilotprosjektet vårt og fikk delt ut flyers. Mange var nysgjerrige på å høre om oss, og noen delte sine erfaringer om sine produkter.

Vi møtte også en av våre mest aktive brukere og nyvalgt lærer-ambassadør Tove Ottesen. Hun har delt en del på Lærerportalen allerede og du finner henne på Lærerportalen her: Tove Ottesen

Et bilde av to deletubbies sammen med vår ambasadør Tove Ottesen på NKUL
Vi var på NKUL med to deletubbies i fra Lærerportalen. Vi var der i tre dager og møtte også en av våre mest aktive brukere: vår lærer-ambassadør Tove Ottesen

Det ble tatt mange bilder av oss og vi ble også med på et lite intervju som du kan se her:

Vi i Lærerportalen har lyst til å starte et pilotprosjekt med skoler som kan tenke seg å utvikle Lærerportalen sammen med oss. Prøverprosjektet har et omfang på ca 1 år, og starter nå til høsten. Her er det muligheter til å tilpasse Lærerportalen etter skolens behov og hjelpe oss med å utvikle Lærerportalen videre. Vi ser for oss at skolen ligger i Trønderlag eller Oslo-området, da det er lettest å ha personlig kontakt disse stedene. Vet du av en kommune eller skole som kunne passet til pilotprosjektet vårt? Les mer om pilotprosjektet. Link: https://blogg.laererportalen.no/2017/05/14/oensker-du-aa-bli-en-pilotskole/

Alt i alt var NKUL veldig hyggelig for Lærerportalen og vi gleder oss til neste år allerede 🙂

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *