Besøk hos vår testbruker Guri

Vi har vært så heldige å få besøke en av våre testbrukere. Hun heter Guri Aune og er lærer på Breidablikk skole her i Trondheim. Mat og Helse og Spesialundervisning er det hun underviser i og det er der hennes lidenskap ligger. Hun har bidratt med både mat oppskrifter, nettsider, videoer og spill til Lærerportalen, og dermed har hun fått teste de alle fleste funksjonene man kan finne på Lærerportalen.

Vi fikk komme på besøk hjemme hos henne for å se hvordan hun bruker Lærerportalen og diskutere hva framtiden til Lærerportalen kan bli videre. Der ble det også diskutert design, funksjoner, brukervennlighet og ideer om hva lærere mener er viktig å ha i en nettside. Hva kunne Guri tenkt seg? Hva var vanskelig? Har hun problemer med noe vi ikke har oppdaget selv?

Her kunne vi se at ting som vi selv kanskje tok for gitt, ikke var like godt designet som vi hadde håpet, og ting som er naturlige å tenke for oss, ikke er like naturlig for en lærer. Guri tok godt vare på oss og serverte både hjemmelaget saft og kake, det var kjempestas! Vi diskuterte i mange timer og det var virkelig godt å få med seg på veien videre når vi skal utvikle Lærerportalen.

Tusen takk til Guri Aune for at du tok deg tid til å hjelpe oss, det er gull verdt for oss 🙂

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *