Nytt på Lærerportalen!

Hei alle sammen!

Nå er det lenge siden forrige blogginnlegg, men det betyr ikke at vi har hatt ferie! Tvert imot, vi har siden sist jobbet hardt med å videreutvikle nettsiden. I dag har vi to spennende nyheter å avsløre for dere som ikke har vært innom Lærerportalen.no på en stund.

Vi oppdaget at «Se nyeste»-knappen på Lærerportalen ble populær blant brukerne, så vi bestemte oss for å satse videre på denne funksjonen. Nå har vi laget en helt ny nyhetsfeed, der man kan se alle de nyeste innleggene på en oversiktlig og enkel måte. Med ett klikk får du opp alt det nyeste undervisningsmateriellet som er lagt ut på Lærerportalen, noe som gjør det enkelt å holde seg oppdatert.

Nyhetsfeeden, i likhet med resten av nettsiden, er i betaversjon; det vil si under utvikling. Vi jobber kontinuerlig med mange nye funksjoner og forbedringer, men vi trenger tilbakemelding fra dere for å vite hvordan vi kan gjøre Lærerportalen så brukervennlig og nyttig som mulig. Vi gjør stadig forbedringer både på nyhetsfeed og resten av nettsiden, og vi håper at dere vil hjelpe oss å teste ved å bruke alle de nye funksjonene og dele undervisningsmateriell.

intercomknappFor å gjøre det så enkelt som mulig for dere å gi oss tilbakemelding og for at vi raskt og effektivt skal kunne gi dere veiledning og brukerstøtte, har vi lagt inn en live-chat på Lærerportalen.no. Se etter den runde blå knappen nede i høyre hjørne, enten du er innlogget eller befinner deg på forsiden på Lærerportalen.no.

 

Når du trykker på den blå Skjermbilde 2017-02-11 kl. 12.49.03knappen, vil du få opp en chat der du kan skrive til oss. Skriv inn tips, spørsmål, ris eller ros, og trykk på enter-tasten eller pilen for å sende. Når vi har mottatt meldingen, vil vi svare så snart som mulig. Hvis vi ikke rekker å svare deg mens du er innlogget, vil du se svaret fra oss neste gang du logger inn på Lærerportalen. For å lukke chatten, trykk på den blå knappen nede i høyre hjørne igjen.

 

Tanken bak chatten og nyhetsfeed er at det skal være lettere for oss å kunne ha kontakt med dere som bruker Lærerportalen, og vi håper dere tar det i bruk.

Hva syns du om de nye funksjonene? Gi oss gjerne tilbakemelding i kommentarfeltet her på bloggen eller på facebooksiden vår.

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *