Et lite stykke Trondheims-EdTech

Lurer du på hva som foregår innen norsk utdanningsteknologi? Er du nysgjerrig på hvilke verktøy og plattformer, både for lærere og elever, som er under utvikling akkurat nå? Det er selvsagt vi også!

For oss som jobber med EdTech (education technology) er det viktig å holde seg oppdatert på nettopp dette. I forrige uke arrangerte GGD (Girl Geek Dinner) et arrangement i samarbeid med Uninett i Trondheim, der tema var EdTech. Vi i Lærerportalen var så heldige å bli invitert dit, og fikk både presentere vårt verktøy og høre interessante foredrag og presentasjoner fra engasjerte lærere, fagfolk og andre EdTech-utviklere. Her var det så mye spennende som ble sagt at vi bare må dele det med dere lærere.

ggd

GGD Trondheim har allerede skrevet et flott blogginnlegg om dette: http://trondheim.girlgeekdinners.com/2016/11/29/edtech/ . Vi anbefaler alle lærere som er interessert i utdanningsteknologi (og det burde være de fleste av dere 😉 ) å lese dette for å få en liten innsikt i noe av det som rører seg i Norge når det gjelder EdTech. Banebrytende utdanningsteknologi er ikke lenger en fjern framtidsdrøm, det utvikles i dette øyeblikk – til og med i lille Norge! Er det ikke spennende?!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *