Lærerportalen er i Beta-versjon

Hva i alle dager er Beta og hva betyr det for meg som bruker at Lærerportalen er i Beta-versjon?

En Beta-versjon er en tjeneste som ikke er ferdig utviklet, og som man derfor ikke kan forvente fungere helt etter intensjonen. Fordelene med å ha en beta-bruker er at man får tilgang til tjenesten før den er offentlig tilgjengelig, og på den måten kan få utbytte av å bruke tjenesten uten å betale for det, da en Beta-versjon alltid er gratis.

Vår beta-versjon søker nå brukere som er lærere i grunnskolen. Lærerportalen skal være et nettsted for inspirasjon og deling. Vi ønsker oss de mest engasjerte lærerne som ønsker å dele og engasjere seg i å skape fremtidens delingsplattform. Som takk vil alle aktive brukere i denne fasen av utviklingen få mulighet til å beholde sin bruker gratis, selv etter at tjenesten er lansert.

Dessverre kan ikke alle få bruker i vår beta-lansering, men vi tar sikte på å selge inn tjenesten til din kommune så raskt som mulig. De heldige som får beta-bruker nå vil få beholde denne på ubestemt tid, mens vi jobber med å få signert avtale med kommunen.

Du kan bli testbruker i dag ved å klikke her, og vi vil ta kontakt straks du har fått tilgang til Lærerportalen. I mellomtiden kan du få en rask innføring i hvordan søk og deling fungerer på Lærerportalen:

Lurer du på noe? Sjekk våre ofte stilte spørsmål: https://laererportalen.no/?faq=true

Tusen takk for din interesse og tålmodighet!

 

Hilsen Anders i Lærerportalen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *