Velkommen til fremtidens delingsportal!

Vi i Lærerportalen vil at elever skal lære mer, og derfor bygger vi en delingsplattform for lærerne!

Vi ønsker å øke læringsutbyttet i skolen. Så hvordan får man til det? Jo, det er lærerne som er nøkkelen til å få elevene til å lære mer. Vi må hjelpe lærerne å skape en smartere verden.

Vi har snakket med mange lærere, og de sier til oss at de trenger gode ideer og oppgaver som de kan bruke i undervisningen sin. Det er for vanskelig og tidkrevende å planlegge et spennende og variert undervisningsopplegg i dag. Lærerne opplever stor mangel på tid og blir presset til å bruke fritiden sin til planlegging og etterarbeid.

Lærerne trenger en møteplass, et sted der de kan finne tips og råd når som helst om hva som helst, og et verktøy som hjelper de å raskt og effektivt lage gode undervisningsopplegg. Det er 100 000 lærere i Norge, og lærere deler ikke nok av sine ideer og arbeidsmetoder i dag. Dette ønsker vi å endre på ved å gjøre det mulig at man raskt og enkelt kan dele det man selv gjør med andre lærere, på en måte der man selv ser at man får utbytte av tiden sin – tid som vi vet lærerne føler de har svært lite av.

Lærere trenger gode alternativer av undervisningsmateriell og verktøy å velge blant. Vi skal revolusjonere deling mellom lærere.

Derfor lager vi Lærerportalen, et verktøy som skal spare lærerne for tid. Vi lager en digital møteplass for lærere i hele Norge der de vil oppleve at jo mer de bruker Lærerportalen jo bedre vil undervisningen bli, i tillegg til at de sparer tid. Vi tror også at vi kan gjøre arbeidshverdagen til mange lærere mye enklere, ved å lage verktøy på lærernes premisser og ut ifra lærernes behov. Det er ikke alltid nødvendig med 200 knapper og en 20 siders bruksmanual for et IT-verktøy, og ved å lage en lavterskelløsning ønsker vi å få med hele lærer-Norge i en dugnad for å forbedre og forenkle fremtidens arbeidshverdag for lærere.

Som bruker av Lærerportalen vil du kunne:
* Få oversikt
* Spare tid
* Bli inspirert
* Holde deg oppdatert
* Dele dine erfaringer
* Øke læringsutbyttet

Vi håper at akkurat du som leser dette kan bidra til å forbedre undervisningen i framtiden, så meld deg gjerne opp som beta-bruker hos oss 🙂

Logg inn på lærerportalen.no eller registrer deg som bruker i dag!

 

Hilsen
Amanda fra Lærerportalen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *